zakelijke shortlease is een term die steeds vaker voorbij komt in de zakelijke wereld. Maar wat houdt het precies in en hoe werkt het? In deze blog gaan we dieper in op dit onderwerp en ontdek je de voordelen van zakelijke shortlease.

Wat is zakelijke shortlease?

Zakelijke shortlease is een flexibele vorm van leasen waarbij je als ondernemer een auto leaset voor een korte periode, meestal tussen de 1 en 24 maanden. Het grote verschil met reguliere leasecontracten is dat je bij shortlease niet vastzit aan een langdurig contract. Dit maakt het een aantrekkelijke optie voor ondernemers die behoefte hebben aan flexibiliteit.

Voordelen van zakelijke shortlease

Een van de grootste voordelen van zakelijke shortlease is de flexibiliteit. Je zit namelijk niet vast aan een langdurig contract, waardoor je snel kunt inspelen op veranderingen in je bedrijf. Heb je bijvoorbeeld een tijdelijk project waarvoor je extra auto's nodig hebt? Dan kun je deze gemakkelijk leasen voor de duur van het project.

Een ander voordeel is dat je als ondernemer geen grote investering hoeft te doen in een eigen wagenpark. Dit kan vooral voor startende ondernemers een uitkomst zijn, omdat zij vaak nog niet de financiële middelen hebben om zelf auto's aan te schaffen. Met zakelijke shortlease kun je toch gebruik maken van representatieve en betrouwbare auto's voor je bedrijf.

De werking van zakelijke shortlease

De werking van zakelijke shortlease van supershortlease is eigenlijk heel eenvoudig. Je kiest een auto uit het aanbod van de leasemaatschappij en bepaalt voor welke periode je deze wilt leasen. Vervolgens betaal je een vast bedrag per maand, waarin alle kosten zoals verzekering, onderhoud en wegenbelasting zijn inbegrepen. Aan het einde van de leaseperiode lever je de auto gewoon weer in bij de leasemaatschappij.

Daarnaast is het ook mogelijk om extra opties toe te voegen aan je leasecontract, zoals winterbanden of een brandstofpas. Zo kun je het contract helemaal afstemmen op jouw wensen en behoeften.

Ontdek de voordelen van zakelijke shortlease

Zakelijke shortlease biedt dus veel voordelen voor ondernemers die behoefte hebben aan flexibiliteit en geen grote investeringen willen doen in een eigen wagenpark. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan eens een kijkje op onze website en ontdek de voordelen van zakelijke shortlease.