Hoe vervelend is dat. Dat je met de auto onderweg bent en de auto het begeeft. Was je jarenlang veroordeeld tot het hebben of afsluiten van een abonnement als je een beroep deed op pechhulp onderweg, daar zijn nu de RoadGuard voor je actief. Een abonnement is dan niet noodzakelijk. Binnen een half uur heb je hulp en je betaalt gewoon voor de diensten van de monteurs.

De monteur is al binnen een half uur bij je

Sta niet langer stil bij pech. Dat is het credo van RoadGuard. Daarom ook streven de bijna 900 monteurs er naar om je al binnen dertig minuten van dienst te kunnen zijn. De ervaren specialisten kunnen je helpen bij onder andere starthulp auto, een lege accu en een lekke band. Dat geldt eveneens als je auto weggesleept moet worden als je de verkeerde brandstof getankt hebt of als jij jezelf buitengesloten hebt. De dienst is eveneens in het buitenland actief en ook als je zakelijk rijdt kun je prima een beroep doen op een van de monteurs.

Je bent niet verplicht een abonnement af te sluiten

Sta je stil langs de kant van de weg, dan kun je via de app, via de website of gewoon telefonisch contact opnemen met pech hulp on demand. Je vertelt wat er aan de hand is en je hoort meteen wat de kosten zijn. Vervolgens komt de monteur jouw kant op en kun je nadat hij zijn werk gedaan heeft je weg weer vervolgen, je hoeft dus niet aangesloten te zijn bij RoadGuard, zoals je ook na de hulp niet verplicht bent een abonnement te nemen. En dat was iets wat jarenlang wel nadrukkelijk aan de orde was.

Voor alles met een kenteken en tot maximaal 3500 kilogram

Je kunt de pech hulp on demand in heel het land inschakelen, zelfs in je eigen woonplaats. De monteurs zijn er voor alles wat een kenteken heeft en maximaal 3500 kilogram heeft. Met andere woorden, de monteurs zijn er voor iedereen. En zo ga je tegenwoordig zonder zorgen de weg op in de wetenschap dat er altijd een monteur in de buurt is.